Prasidėjo nauji mokslo metai


Lietuvos himnu prasidėjo rugsėjo 1-oji – Mokslo ir žinių diena. Mokslo metus mūsų gimnazijoje pradėjo įvairių tautybių ir įvairaus amžiaus asmenys. Šalia jaunuolių galima buvo matyti ir brandesnio amžiaus mokinių, o kai kuriuos į šventę atlydėjo ir jų atžalos. Vilniaus suaugusių mokymo centre taip pat mokosi ir atvykę iš svetur žmonės, turintys leidimą gyventi Lietuvoje. Visų jų laukia ir yra pasiruošę padėti profesionalūs ir kompetentingi andragogai.

Gimnazijos direktorė Natalja Kimso tardama sveikinimo žodį linkėjo visiems mokiniams atkaklaus mokymosi, kurį lydėtų sėkmė, kvietė įsilieti į darnią VSMC bendruomenę, glaudžiai bendrauti ir bendradarbiauti su mokytojais, kurie pasirengę suprasti ir įvertinti kiekvieno mokinio individualią patirtį bei poreikius ir tuo vadovaujantis padėti siekti asmeninės pažangos.

Gimnazijos mokinių vardu naujai priimtuosius pasveikino III klasės mokinys Tomas Stasiulionis ir susipažinimui pakvietė  pažiūrėti buvusių gimnazijos mokinių sukurtą informacinį filmuką apie VSMC.

Po iškilmių visi mokiniai pirmajai pamokai sugužėjo į klases.


Skip to content