2018-05-15


Erasmus + KA2 projekto „Mokymo priemonių ir informacinių įrankių paketas, skirtas pabėgėliams ir imigrantams“ baigiamasis koordinatorių sutikimas Ispanijoje

 

2018 m. gegužės 8–10 dienomis gimnazijos mokytojos A. Tymčiuk ir J. Paškevičienė dalyvavo Erasmus + KA2 projekto „Mokymo priemonių ir informacinių įrankių paketas, skirtas pabėgėliams ir imigrantams“ baigiamajame koordinatorių sutikime Ispanijoje, Badajoz mieste.

Susitikimo metu buvo apžvelgtos viso projekto veiklos ir aptarta, kaip bus rengiama ataskaita. Šalių partnerių atstovai džiaugėsi pasiektais rezultatais, šiltu ir dalykišku bendradarbiavimu viso projekto metu.

Gegužės 10 dieną Badajoz mokytojų rengimo centre vyko projekto sklaidos seminaras miesto švietimo institucijoms ir nevyriausybinėms organizacijoms. Seminaro dalyviai puikiai įvertino projekto veiklą.

Projekto partneriai tikisi, kad parengta medžiaga ir šalių patirtis bus naudinga organizacijoms, dirbančioms su pabėgėliais ir imigrantais, padės jiems lengviau integruotis.

Projekto svetainė: https://iemri-project.wixsite.com/iemri

 

Parengė Tiksliųjų, gamtos ir technologinio ugdymo skyriaus vedėja Jolanta Paškevičienė


Skip to content