2019-02-08 STUDIJOS 2019


Š. m. vasario 8 d. VSMC mokiniai lankėsi karjeros planavimo parodoje „STUDIJOS 2019“, kurią organizuoja LR Švietimo, mokslo ir sporto ministerija kartu su Lietuvos parodų ir kongresų centru LITEXPO. Šiais metais paroda moksleivius pasitiko šūkiu – „Žinai, kas esi. Sužinok, kuo būsi“.

Mūsų mokiniai parodoje domėjosi aukštųjų mokyklų pristatomomis studijų programomis, rūpimais klausimais bendravo su studentais ir dėstytojais. Atrodytų, iš tokios mokslo parodos mokinys turėtų išeiti su aiškiu atsakymu, ką ir kur studijuos, bet, kaip sakė mūsų mokiniai, – ateini su klausimu, o išeini su dar daugiau nežinomųjų ir dvejonių dėl savo ateities ir būsimos mokslo krypties.

Daug patrauklių pasiūlymų, spalvota profesijų mozaika kviečia moksleivius dar kartą rimtai pergalvoti savo ketinimus, svajones ir galimybes. Galimybių išties daug, o tai jaunam žmogui ir yra svarbiausia. Mokiniams norisi palinkėti – nebijokite klausimų, gyvenkite klausimus, kol vieną dieną nejučia pajusite, kad gyvenate atsakymus.

Parengė karjeros konsultantė Ilona Mikulėnienė 

 


Skip to content