Kovo 11-osios šventinis minėjimas


Kovo 6 d. VSMC posėdžių salėje vyko iškilmingas Kovo 11-osios  minėjimas, skirtas Nepriklausomybės atkūrimo 29-osioms metinėms. Minėjimo pradžioje šventės dalyviai sugiedojo Lietuvos himną. VSMC direktorė Natalja Kimso tarė šiltą sveikinimo žodį. Šia svarbia proga mūsų ištikimi bičiuliai ir partneriai, Karoliniškių muzikos mokyklos mokiniai, padovanojo puikią muzikinę dovaną –  koncertą. Posėdžių salę papuošė VSMC mokinių paroda „Lietuva, būk laisva“.

 Pakviestas garbingas svečias, Lietuvos Respublikos Kovo 11-osios akto signataras Saulius Pečeliūnas, su gimnazijos bendruomene pasidalijo mintimis ir prisiminimais apie įvykius, vedusius link šios Lietuvai svarbios datos. Įsitikinome, kad 1990 m. Lietuvos žmonės turėjo stiprybės neišsigąsti laikinų sunkumų ir patvirtinę savo apsisprendimą gyventi ir kurti laisvoje valstybėje džiaugėsi didelėmis ir mažomis pergalėmis bei pasiekimais.

 Kovo 11 d. mums buvo iškovota galimybė gyventi vieningai ir teisingai, patiems tvarkytis savo gyvenimą laisvoje Lietuvoje. Tad mylėkime, gerbkime ir didžiuokimės savo šalimi – savo Lietuva.

Parengė dailės mokytoja metodininkė Jonė Paulauskienė

Šis paveikslėlis neturi alt atributo; jo failo pavadinimas yra kovo-11-2019-4-1-1080x720.jpg

Šis paveikslėlis neturi alt atributo; jo failo pavadinimas yra kovo-11-2019-5-480x720.jpg

 


Skip to content