2019-04-19 dalyvavome akcijoje „DAROM 2019“


DAROM – tai visuomeniniais pagrindais paremta organizacija, kurioje kasdien vis ryškiau atsispindi pagrindiniai veiklos akcentai: APLINKOSAUGA, PILIETIŠKUMAS ir SAVANORYSTĖ. Šios organizacijos kasmet rengiama akcija DAROM yra vienas didžiausių pavasarinių renginių, kuris atkreipia dėmesį ne tik į aplinkosaugos problemas Lietuvoje ir visame pasaulyje, bet ir skatina savanorystės bei pilietiškumo jausmus.

Balandžio 19 d. mūsų gimnazijos mokiniai ir mokytojai dalyvavo jau tradicija tapusioje akcijoje „DAROM 2019“. Buvo saulėta pavasario diena, todėl visi gerai nusiteikę energingai švarinome dešiniąją Neries krantinę, taip pat susitvarkėme mūsų nuolat prižiūrimą aplinką prie Gediminaičių akmens, prisiminėme šio akmens istoriją.

Pavasaris daugeliui asocijuojasi su nauja pradžia, sugrįžimu, taip pat gamtos atbudimu bei savo namų ir aplinkos tvarkymu, tad šis darbas mums buvo ne sunki pareiga, o malonus laiko praleidimas kartu, kurio metu bent šiek tiek galėjome prisidėti prie savo artimiausios aplinkos gražinimo ir švarinimo.

Biologijos mokytoja metodininkė Jovita Kalantienė

Šis paveikslėlis neturi alt atributo; jo failo pavadinimas yra darom-2019-1-960x720.jpeg

 

 


Skip to content