2023-05-30 29-osios laidos abiturientams nuskambėjo Paskutinis skambutis


Gegužės 30 d. VSMC susirinko gausus būrys abiturientų ir jų artimųjų, mokytojų, kitų bendruomenės narių. Kaip ir kasmet, šią vasariškai šiltą popietę gimnazijos IV-tų klasių mokiniams paskutinį kartą nuskambėjo skambutis, visus metus kviesdavęs juos į pamokas.

Šventės pradžioje nuoširdų ir šiltą žodį tarė VSMC direktorė Natalja Kimso. Ji palinkėjo abiturientams sėkmės laikant egzaminus, drąsos, pasitikėjimo savimi, susikaupimo panaudojant įgytas žinias. Gerai ir labai gerai besimokantiems bei aktyviai dalyvaujantiems        gimnazijos gyvenime mokiniams direktorė įteikė padėkos raštus.

29-ąją abiturientų laidą pasveikino ir trečių gimnazijos klasių mokiniai.

Šventę pagyvino abituriento Davido ir jo partnerės Kamilės sušokti pramoginiai šokiai.

Abiturientai sulaukė dar vieno – ne visai tradicinio – sveikinimo, kurį parengė visi gimnazijos mokytojai. Savo sąmojingus linkėjimus jie sudėjo į vaizdo įrašą, kuris linksmai nuteikė šventės dalyvius.

Vėliau padėkos žodžius centro mokytojams tarė ir abiturientai. Jie dėkojo mokytojams ir auklėtojams už rūpestį, šilumą, geranoriškumą bei kantrybę, kurią jautė visus gimnazijoje praleistus metus.

Kiekvienais metais Paskutinio skambučio šventė suburia centro bendruomenę. Kiekvienais metais salėje skamba gausybė nuoširdžių žodžių ir linkėjimų.

Linkime geros kloties 29-osios laidos abiturientams!

 


Skip to content