VSMC lankėsi svečiai iš Turkijos


Visuomet smagu sulaukti svečių! 2016 m. spalio 25 d. į Vilniaus suaugusiųjų mokymo centrą atvyko svečiai iš Turkijos: Sedat Abdulhakimogullari, Mokymosi visą gyvenimą departamento projektų direktorius, Ugur Karaman, Suaugusiųjų švietimo projektų koordinatorius, Ahmet Topcu, EPALE NSS projektų koordinatorius, Salih Zeki Yilamz, Suaugusiųjų švietimo projektų ekspertas, Faruk Senyayla, Švietimo ekspertas, ir mokytojos Nesrin Acar bei Fatma Buyukyaprak.

Svečius sutiko direktorė Natalja Kimso, skyrių vedėjos – tiksliųjų, gamtos ir technologinio ugdymo skyriaus vedėja Jolanta Paškevičienė, neformaliojo švietimo, veiklos stebėsenos ir pagalbos skyriaus vedėja Birutė Kubilinskienė, bibliotekos-informacinio centro  vedėja Jolanta Likšienė.    Direktorė Natalja Kimso pristatė centrą, papasakojo apie vykdomas programas, įvardijo privalumus, lemiančius mokinių pasirinkimą mokytis būtent šiame centre.

Skyriaus vedėja Jolanta Paškevičienė papasakojo apie Lietuvos suaugusiųjų mokymo centrų vadovų asociaciją, pristatė jos veiklą.

Susitikime taip pat dalyvavo Vilniaus Gabrielės-Petkevičaitės Bitės suaugusiųjų mokymo centro direktorė Inga Jagelavičiūtė, kuri pristatė jos vadovaujamame centre vykdomas neformalaus ugdymo programas ir veiklas, skatinančias suaugusiųjų saviraišką.

Po pristatymų įvyko diskusija, kurios metu svečiai iš Turkijos papasakojo, kaip vykdomas suaugusiųjų švietimas jų šalyje, pasidalijo savo patirtimi.

Susitikimo pabaigoje visi nusifotografavo ir atsisveikino tikėdamiesi, kad graži ir naudinga draugystė ir užmegzti ryšiai nenutrūks.

Parengė bibliotekos-informacinio centro vedėja Jolanta Likšienė

nuotrauka


Skip to content