2021-12-16


Integruota hibridinė pamoka „Kalėdų tradicijos“

2021 m. gruodžio 16 dieną vyko integruota anglų kalbos ir informacinių technologijų pamoka ,,Kalėdų tradicijos”. Pamoka vyko hibridiniu būdu IVA ir IIIA klasių mokiniams, nes dalis mokinių gyvena ir dirba kituose miestuose.

Pamokos pradžioje informacinių technologijų mokytoja Jelena Aleknienė aptarė pamokos temos (pavadinimo) raktinius žodžius. Anglų kalbos mokytoja Ana Tymčiuk papasakojo apie tai, kaip Anglijoje švenčiamos Kalėdos, kokių tradicijų laikomasi, kaip puošiami namai, kokius žaidimus žaidžia ir kokiais žodžiais žmonės  sveikina vieni kitus. Mokiniai aktyviai įsitraukė į naujų sąvokų vertimą ir paaiškinimą, žaidimų taisyklių aptarimą ir žaidė mokytojos organizuotą žaidimą.

Antroje pamokos dalyje, vadovaujant informacinių technologijų mokytojai, Power Point pateiktyse mokiniai galėjo pasirinkti užduotį pagal savo žinių lygį ir puošė skaitmeninius besmegenius, namelius bei marškinėlius. Tai pat naudojant pamokoje  išmoktus žodžius kūrė savo Kalėdinius linkėjimus ar besmegenio pasakojimą. Mokinių pristatymai buvo išsaugoti ir organizuota jų paroda mokyklos televizijoje. https://youtu.be/7E1gVT8cBXo

Parengė užsienio (anglų)  kalbos mokytoja A. Tymčiuk ir informacinių technologijų mokytoja J. Aleknienė

 


Skip to content