2022-05-30 Erasmus+KA2 strateginės partnerystės projekto „Bendravimo įgūdžiai suaugusiųjų švietime“ susitikimas Islandijoje


2022 m. gegužės 24-27 dienomis Islandijoje, Reikjavike, įvyko Erasmus+KA2 strateginės partnerystės projekto „Bendravimo įgūdžiai suaugusiųjų švietime“ šalių partnerių susitikimas. Dalyvaujančios šalys partnerės yra Lietuva, Latvija, Turkija, Ispanija, Islandija, Norvegija. Susitikimo metu buvo aptarti ir praktiškai išbandyti mokymo metodai, diskutuota apie tobulintinus jų aspektus, pritaikymo realioje mokymo aplinkoje galimybės. Susitikimo metu buvo aptarti einamieji projekto klausimai, susiję su šalių partnerių susitikimu Lietuvoje, atliekamomis užduotimis bei biudžetu.

Islandijos koordinatoriai šiltai priėmė partnerius, supažindino su savo kultūra, papročiais bei aprodė nepakartojamus gamtos lobius. Įsitikinome, kad Islandijos gamta yra nepaprasto grožio, o atsiveriantys vaizdai gniaužia kvapą. Lavos laukai, ugnikalniai, geizeriai, kriokliai, platūs ežerai ir upės, geoterminiai baseinai – visa tai užburia ir kviečia sugrįžti atgal.

Parengė anglų k. mokytoja metodininkė Skaistė Sadauninkaitė


Skip to content